Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends- Czy warto grać dalej ?

NouLifer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze mam do was pytanie czy warto grać w lol'a jak na razie?

Chodzi mi głownie o to , że niedawno była ta akcja z BoL of Legends bardzo dobrze został nagłośniony z czego Ator jeszcze dał linka do pobrania -.- (ale idiota xD).

Czy warto zrobić sobie przerwę aż Riot wgra jakąś zaporę grałem ostatnio rankedy na eune i grało się dziwnie ponieważ gry trwały po 25min max z tego ludzie brali tylko (mid)

LB

Cassio

Kata

Ryze

Jak dla mnie takie picki nie są normalne ;) 7 gier pod rząd w moim i przeciwnym teamie z czego osoba grająca tymi bohaterami miała 10/2 +

Opublikowano

Hackerów nie ma wielu, spokojnie od całej afery nie spotkałem (tak mi się wydaje) żadnego hackera.Nie warto odchodzić od tej gry przez bandę noobków, riot robi coś w tym kierunku a mi się osobiście wydaję ze większym problemem od chiterów w lolu są flamerzy i afkerzy :P

49yxrs.png

Opublikowano

Graj, a nie pierdol :D LB i kata to jedne z najczęstszych picków, więc nie można sie tym sugerować, a zanim sie doczekasz że coś wgrają to już dawno zdąże wbić diamenta.

Opublikowano

Graj dalej, ja spotkałem dwie katy na bolu (skakały w 1s po wszystkich) dostały 5x report i jedziemy dalej :) btw grałem vs jednej z nich na midzie bez wspomagaczy i wygrałem mida :) spokojnie da się grać :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

Ta afera była tylko w polsce, a nie w całej europie więc możesz się spodziewać, że jakiś Ryszard69PL będzie mieć bot of legends, ale taki niemiec czy coś to bez różnicy :D

Opublikowano

W Twoim teamie też możesz spotkać takiego "BoLowca". Nie warto rezygnować. Ja nie spotykam cheaterów, a Ryze jest po prostu dobrym pickiem. Wielu ludzi potrafi nim dobrze rozegrać, żeby mieć takie staty. Sam nim grałem i jak się trochę pogra, to można coś takiego wykręcić. Nie każdy do razu to cheater. Poza tym Riot coś potem zrobi na pewno w tym kierunku. Może cheatów totalnie nie zlikwidują, ale pewnie exploity i coś więcej - tak.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Moim zdaniem opłaca się grać dalej. Nie widzę powodu by przestać. Chyba, że ciągłe problemy z serwerami, yhm..

Zanim RIOT wprowadzi jakiegoś HackShielda to sezon minie. 

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Zeby byc katarina szybkim nie trzeba wcale bota. Wystarcza smartcasty i w teamfightcie caly czas   dusic klawisze wszystkie :)  predzej czy pozniej osoby z botami dostana bana

u1lc.png
Opublikowano

nie rozumiem,ktos ma 10/2 to odrazu cheat? jesli ktos mainuje dana postac to potrafi nia robic combo - proste :-) skrypty ciezko zobaczyc,exploity sa widoczne golym okiem ;) postacie przez ciebie wymienione sa mocnym pickiem i to,ze jeden youtuber dostal bana nie znaczy ze polowa community juz go uzywa..ludzie eh.

baner.png

Opublikowano

jak dla mnie to nie warto rezygnować przez bol'a tylko już prędzej przez raków w goldzie i wyżej, oprócz tego są flamerzy, afki oraz inne przypadłości które odbierają chęć do gry. Wiem co mówię, dziisaj wygrywałem rankeda syndrą (bez skryptów żeby jakiś haj elo mnie nie podejrzewał), zdominowałem mida vs lux od początku, a zjeb ryze sobie wyszedł na 5 lv i przejebaliśmy przez niego grę, a wcześniej miałem cały czas flejmerów w teamie. Cóż poradzisz :/ Pewnie też tego doświadczasz, nie można się poddawać.

Opublikowano

moim zdaniem gra ja juz nie warta uwagi, gra jest monotonna, nudna a co do tego bola przecierz kazdy moze to pobrac za free wiec nwm co to za afera.Riot nawet gdyu wprowadzi jakies hacshielda czy cos to zrobia obejscie w tydzien HEHE ;P

Opublikowano

Grałem od początku wbiłem najwyżej platyne I i kończyłem z grą pare razy. Jeśli chodzi o bola, w ogóle nie idzie go odczuć niestety gra jest juz przeżytkiem była fajna w 1,2 sezonie kiedy miałem jakiś cel, a teraz jest strasznie nudna w kółko robisz to samo, po wygraniu 2 tysiecy normalnych gier nie mówiąc o przegranych czy rankedach. Po tej zmarnowanej kasie która poszła w błoto na skiny stwierdzam ze nie było warto w to grać, ale to jest tylko moje odczucie :) jak najbardziej polecam ci grać o ile jesteś wytrwały, bo ta gra pochłania sporo czasu żeby coś w niej osiągnąć. 

Opublikowano

Dlaczego niby nie warto? Riot cały czas aktualizuje gre a graczy przybywa. Gra idzie do przodu, społeczność można powiedzieć, że trochę się cofa ale gra nadal sprawia przyjemność (poza idiotami którzy rage'ują po każdym padnięciu)

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Najbardziej mnie denerwuje jak w przeciwnym teamie jest idiota ryze z bolem i piszę do niego, że ma bola, a ten się wykręca " i dont know what is bol" a później piszę "i dont put spells from my back and bol dont chande cdr" i pisz z takim debilem. Jak ktoś kiedyś grał na bolu to widać, że ktoś to ma.

Wjebaliby jakiegoś hack shielda i po problemie co to kurwa jest za problem ? mają tyle pieniędzy, a tylko nowe skiny robią (och zapomniałem, że z hack shielda nie da się zarobić)

Opublikowano

Btw. Jak będzie jakiś hackahield to jutro jest bypass.... Jak było w metinie? Spudgy ma za duży zysk żeby odpuścić.

bb68.png

Opublikowano

Graj,a jak spotkasz bolowca to nie raportuj, bo trybunał nic nie da, pobierz lol recorder i nagrywaj po meczu akcje, które były na 100% na bol'u, po czym wrzucaj na yt jako publiczny lub niepubliczny film(dla osób tylko z linkiem), a następnie pisz do supportu. Osobiście tak już zrobiłem i albo typek dostał bana, albo nick zmienił(nie miał żadnego PL, ani cyferek, więc raczej ban).

Bol jest jak troll team'y, społeczeństwo nie jest na tyle głupie, żeby go używało kilkadziesiąt procent, więc przynajmniej u mnie bol'owce pojawiają się(a przynajmniej ja ich wykrywam) raz na jakieś 100 meczy(normale).

Pozdro;d

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Jest niewielu cheaterow, szczegolnie teraz gdy nitro dostal bana, ludzie sie poprostu boją o konta. Często wydają sporo kasy w lola (jak np. ja) i nie chcieliby bana, a poza tym cheatowanie w grach pvp to ostatnie frajerstwo.

Najczęsciej bolowca poznasz po tym, ze jest to dosyc biedne konto, 2 strony na runy, malo champow, nic za rp, konto takie biedne pod bola, świetny przykład:

JP Chuddyni - dostal wczoraj perma za bola.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Hackerów nie ma wielu, spokojnie od całej afery nie spotkałem (tak mi się wydaje) żadnego hackera.Nie warto odchodzić od tej gry przez bandę noobków, riot robi coś w tym kierunku a mi się osobiście wydaję ze większym problemem od chiterów w lolu są flamerzy i afkerzy :P

Co ci przeszkadzają flamerzy? Popłacze troche a ty sie pośmiejesz. A z cheaterami to największy problem. Grasz lepiej od cheatera a i tak przegrasz. Teraz lol stracił sens.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...